62 69 10 60

Om os

JACK FOGED A/S

Vores moderne værksted, lager og administration er beliggende i naturskønne omgivelser 10 km sydvest for Odense i Faaborg-Midtfyn kommune på Fyn.
Virksomheden blev etableret i 1986 af smedemester Jack Foged og drives som et aktieselskab.
Virksomhedens hovedarbejdsområder er:
Kedelanlæg, Industrivarme, Drivhusvarme, Fjernvarmerør i jorden, Autoriseret VVS, og Specielle smedeopgaverUdviklingen i årenes løb har medført en specialiseret viden og ekspertise indenfor udførsel af industri -rørarbejde. Firmaet har oparbejdet stor erfaring med en
lang række projekter i ind såvel som udland. Vi arbejder ligeledes i vores skandinaviske nabolande  Norge, Sverige og Finland.
Virksomheden beskæftiger 30-35 medarbejdere, som er kvalificerede håndværkere, og som bl.a. kan udføre avanceret certifikatsvejsning.
På vores nye veludstyrede værksted kan vi bl.a. valse og arbejde med meget store rørdimensioner.

Kvalitet og godt håndværk prioriteres højt i virksomheden. Vi er medlem af DS-håndværk og industri. Alt arbejde bliver udført iflg. byggeriets kvalitets kontrol, som sikrer at arbejdet bliver udført i henhold til gældende byggelovgivning.

Fleksibilitet og kvalificeret rådgivning er vigtige elementer i forhold til servicering af vores kunder.
Vi arbejder samvittighedsfuldt med tanke for kvalitet, tid og penge.
Jack Foged A/S er tildelt en grøn smiley af Arbejdstilsynet. Dette betyder at virksomheden overholder arbejdsmiljøreglerne.