62 69 10 60

Om os

JACK FOGED A/S
Vores moderne værksted, lager og administration er beliggende i naturskønne omgivelser 10 km sydvest for Odense i Faaborg-Midtfyn kommune på Fyn.
Virksomheden, er etableret i 1986 af smedemester Jack Foged og drives som et aktieselskab.
Virksomhedens hovedarbejdsområde er:
Kedelanlæg, Industrivarme, Drivhusvarme, Fjernvarmerør i jorden, Autoriseret VVS, og Specielle smedeopgaverUdviklingen har gennem årerne medført en specialisering i udførsel af industrivarme herunder drivhusvarme. Firmaet har oparbejdet stor erfaring fra
en lang række projekter i såvel ind som udland. Vi arbejder især i vores skandinaviske nabolande såsom Norge, Sverige og Finland.
Virksomheden beskæftiger 12-16 medarbejder. Alle er kvalificeret håndværkere, som bl.a. kan udføre avanceret certifikatsvejsning.
På vores veludstyrede værksted kan vi bl.a. valse og arbejde med meget store rørdimensioner.
Pr. 1. november 2012 overtog vi smede og aut. VVS firma Lars Bracht A/S i Brylle. Forretningsoverdragelsen betyder, at vores VVS afdeling er blevet udvidet og de ansatte fra Lars Bracht A/S vil fortsat servicere nye som gamle kunder. Kvalitet og godt håndværk prioriteres højt i virksomheden. Vi er medlem af DS-håndværk og industri. Alt arbejde bliver udført iflg. byggeriets kvalitets kontrol som sikrer at arbejdet bliver udført i henhold til gældende byggelovgivning.
Fleksibilitet og kvalificeret rådgivning er vigtige elementer i forhold til servicering af vores kunder.
Vi arbejder samvittighedsfuldt med tanke for kvalitet, tid og penge.
Jack Foged A/S er tildelt en grøn smiley af Arbejdstilsynet. Dette betyder, at virksomheden overholder arbejdsmiljøreglerne.