62 69 10 60

Om os

JACK FOGED A/S

Vores moderne værksted, lager og administration er beliggende i naturskønne omgivelser 10 km sydvest for Odense i Faaborg-Midtfyn kommune på Fyn.
Virksomheden blev etableret i 1986 af smedemester Jack Foged og drives som et aktieselskab.
Virksomhedens hovedarbejdsområder er:
Kedelanlæg, Industrivarme, Drivhusvarme, Fjernvarmerør i jorden, Autoriseret VVS, og Specielle smedeopgaverUdviklingen i årenes løb har medført en specialiseret viden og ekspertise indenfor udførsel af industri -rørarbejde. Firmaet har oparbejdet stor erfaring med en
lang række projekter i ind såvel som udland. Vi arbejder ligeledes i vores skandinaviske nabolande  Norge, Sverige og Finland.
Virksomheden beskæftiger 30-35 medarbejdere, som er kvalificerede håndværkere, og som bl.a. kan udføre avanceret certifikatsvejsning.

Kvalitet og godt håndværk prioriteres højt i virksomheden. Vi er medlem af DS-håndværk og industri. Alt arbejde bliver udført iflg. byggeriets kvalitets kontrol, som sikrer at arbejdet bliver udført i henhold til gældende byggelovgivning.

Fleksibilitet og kvalificeret rådgivning er vigtige elementer i forhold til servicering af vores kunder.
Vi arbejder samvittighedsfuldt med tanke for kvalitet, tid og penge.
Jack Foged A/S er tildelt en grøn smiley af Arbejdstilsynet. Dette betyder at virksomheden overholder arbejdsmiljøreglerne.